SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
“Twenty” - PoorBoyz

“Twenty” - PoorBoyz

Vloženo: 03.10.2014
Servery hivermag.pl a freeride.cz/ski vám přináší českou premiéru lyžařského videa “Twenty”, které je již jubilejním 20-tým filmem v řadě od největší freeski filmové produkce Poor Boyz Productions. Akce se uskuteční 5. října v pražském kině Aero a bude zároveň jedna z prvních premiér tohoto filmu v Evropě vůbec s doprovodným programem.



Poslední videjko z dílny PBP bylo připravováno nezvykle tajně. Natáčení probíhalo až do konce srpna a rideři ze sebe dostali to nejlepší. Po intenzivní práci se podařilo začátkem září přijít ven s trailerem a od té doby se objevuje více a více informací, které z “Twenty” dělají jeden z nejočekávanějších filmu letošního roku!

Film v sobě prolíná hlavně záběry z letošní sezóny, kterí jsou okořeněny “flashbacky” z 20-ti leté historie PBP. V můvíčku najdete samá top jména jako je Sammy Carlson, JP Auclair, Pep Fujas, Dane Tudor, McRae Williams, Mike Douglas nebo Max Morello, který zavítá i do Prahy. Asi nejvíce očekávaná část filmu bude o návratu Tannera Halla – živoucí freeski legendy po zranění a PBP jsou přesvědčeni, že o jeho návratu v “Twenty” se bude mluvit ještě dalších 20 let.

Nedělní slavnostní den nebude pouze o filmu. Program začne již několik hodin před samotným promítáním, kdy prostranství před kinem Aero naplní stánky našich partnerů, aby představili svoje produkty na následující sezóny a vy jste si tak udělali obrázek, co na vás freeski společnosti chystají na zimu 2014/2015. Samozřejmostí je afterparty, která volně přejde přímo z promítání na bar a nebudeme se muset nikam přesouvat.

Překvapením pro všechny freeskiery bude i setkání se speciálním hostem, který nás poctí svou návštěvou na této premiéře filmu “Twetny”. Vycházející hvězda freeskiingu – Max Morello, nám povypráví více o tomto videu, freeskiingu a jeho plánům na nadcházející sezónu. Doražte si pokec s borcem, o kterém toho v budoucnu ještě mnohé uslyšíme a vy se budete moci pochlubit, že jste se s ním potkali osobně!

Trailer videa: ZDE

 

Agenda:  - 15:00 – výstava produktů na zimu 2014/2015
                 - 20:30 – premiéra videa Twenty
                 - 22:00 - afterparty

Lístky:

- 110 Kc

- lístky k prodeji na kase kina Aero nebo na adrese - http://kinoaero.colosseum.eu/kino-aero/hall?id=31075

Autor:

- Milan Masopust: milis@freeride.cz


 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS