SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
UPSIDE 2014

UPSIDE 2014

pořádné žlabovanie

Vloženo: 26.04.2014
Akci UPSIDE každoročně pořádá parta kolem Freeskier.sk. Super akce plná ježdění, grilování, koncertů a pohodového času stráveného v horách. A jak bylo si můžete přečíst v krátkém textu od Petra "Slávy" Milerského. Vidět to můžete na fotkách, které pořídil taky Slavíček.
Foto: Petr Milerski
Foto: Petr Milerski

Zdar lidi, sice pozdě, ale přeci přinášíme malý report z UPSIDE 2014. Je čtvrtek odpoledne a s Bilem a Pájou usedáme do auta směr Kalameny. Na Kalamenech klasicky grilovačka, pivíčko a šup nakutě, abychom na pátek byli fit :).

Páteční ráno dorážíme na Hotel Liptov, kde se má tato sláva konat. Nikde nikdo. Tak si jdem koupit permice a vyrážíme na svah. Bílo má trochu problém najít svou permici, ale po chvilce ji nalézá a v tom narážíme na Moniku Tatarkovou která se k nám přidává. První rozehřáti na sjezdovce a pak hned míříme do žlabu. Zjištění, že máme k dispozici prašánku je něco nepopsatelného. Následně šlapeme Školský žlab, kde potkáváme Michala Plichtu jak to tam rube na Forestech. Takto dáme ještě několik jízd a míříme zpět na Liptov, kde nás čeká gulášek, super muzika a příjemná zábava :) jde se brzo spát, ať se sobota zužitkuje na fullič.

V sobotu vstáváme brzo, dáváme snídani, půjčujeme si Forest skis na testování a vyrážíme směr hora. Tentokrát brázdíme žlábky na Děreších,  kde už ale prašánku není. Kdo umí a nezaleknul se, tak si užil super firnovačku. Po cedodenním ježdění se uchylujeme se všemi freeriderama a freeriderkama na Kaménku, kde si dáme pár panáků borovičky s horcom. Následně sjíždíme směr Liptov, kde teprve začíná ta pravá zábava. Všichni se skvěle baví, někteří až do brzkých ranních hodin.

V neděli se probírá jak kdo prožil UPSIDE, loučíme se a jedeme domů.


Domluvil sem SKOL...   Galerka ZDE


Váš Slavíček Milerski



 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS