SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Swatch Skiers Cup

Swatch Skiers Cup

a je tu souboj

Vloženo: 14.12.2012
Letos se Swatch Skiers Cup přesouvá do Zermattu. Chystá se jako obvykle freeridový souboj dvou nabušených týmů. Team Evropa vedený staronovým kapitánem Kaj Zackrissonem nastoupí proti týmu US pod vedení matadora Cody Townsenda. Takže rozhodně sledujte dění na Powderline. Budeme přinášet aktuality.
Rirder: KC Deane, Foto: D. Carlier
The Judges, Foto: D. Carlier

Ve dvou minulých ročnících freerideři z týmu Evropa a týmu Amerika bojovali o slávu v závodě SWATCH SKIERS CUP  který se konal v zasněženém údolí Valle Nevado, Chile. Po prohře v roce 2011 se tým Amerika postavil na nohy a vybojoval vítězství v roce 2012 a tím zajistil, že bude letos souboj opravdu zajímavý. Velkou změnou pro celou akci je přesunutí na severní polokouli do Evropy. Konkrétně tedy do Zermattu. Souboj se bude konat 10 - 15 Února a tak se můžete těšit na bezkonkureční videjka z jednotlivých dní.

Tento unikátní koncept souboje kombinuje dvě disciplíny -- Big Mountain a Backcountry Slopestyle zaměřený na freestyle.

Tento rok bude tým Amerika vedený níkým jiným než lokálem ze  Squaw Valley, USA a SWATCH Proteam jezdcem Cody Townsendem. Proti teamu US nastoupí tým Evropa pod vedením staronovým kapitánem a jedním ze zakladatelů závodu Kaj Zackrissonem ze Švédska. Aktuální ložení týmů můžete najit na oficiálních stránkách závodu.
 
Pro ještě více informací zavítejte na oficiální stránky  www.swatchskierscup.com .
 

 
Zdroj: Swatch Skiers Cup officiální web
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS