SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Vánoční přání

Vánoční přání

Veselé Vánoce a šťastný nový rok od produkce Powderline.cz/eu

Vloženo: 23.12.2010

Přišla doba Vánoc. Doba, kdy mnozí z Vás tráví čas s rodinou, dětmi, přáteli někde v teple domova, někde kde oslavují narození. Powderline team by rád tímto popřál všem lidem bez ohledu na vyznáni, ať je „špon“ nebo „punk“, bohatý nebo chudý, chytrý nebo lidem takovými jakými jsou, radostné prožití těchto svátků, aby načerpali energii ať už duševní nebo fyzickou v těchto nejistých dobách a získali opět radost ze života. My, nadšenci jezdící v „bílé peřině“ si určitě budeme přát, aby peřiny byly ještě protřepanější a objemnější a doufajíc, že naše prosby budou vyslyšeny.  Do nového roku snad jen dodat, abyste prožili sezónu bez úrazu a opět posunuli hranice svých možností zase o něco dál.

Moc rádi bychom také poděkovali Vám, čtenářům za to, že nám věnujeve Vaši přízeň a doufáme, že k nám budete chodit i v příštím roce. V neposlední řadě děkujeme také partnerům, sponzorům a těšíme se na spolupráci v dalším roce.

PF 2011

Váš Powderline tým

 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS