SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
UpSide - freeski Guláš

UpSide - freeski Guláš

Vloženo: 13.04.2010
Je 5:30 sobota ráno. Buko s bratry Sedlákovými mne vyzvedávají a vyrážíme na Slovensko konkrétně Jasná hotel Liptov na akci UpSide která  probíhá od pátku. Na místo určení dorážíme tak akorát, vítáme se z bandičkou freeskieru kteří jsou po včerejší hiphop párty řádně spuchlí a někteří stále nakalení. Viktor s Mirem nezůstávají pozadu a dopíjejí zbytky tekutin na baru.




Po ranním pivku se převlékáme, fasujem od Maja Ligdy permice a vyrážíme na lano..Bohužel počasí k nám nebylo moc přívětivé, mlžič na fotkách je důkazem. Proto se rozhodujeme zakotvit na Kaménce, kde nás Jirka Lausecker vítá rundou Horců kterou hned točím...to vše se následně zvrhlo v brutální chlastačku.  Když jsme usoudili že jsme dostatečně povzbuzeni, jeli jsme provětrat lyže jedním z Děrešských žlabů.Menší skupinka se oddělila a namířili si to směr chopok.

Tím to ale neskončilo, po výjezdu na Chopok jsme opět usedli do Kaménky a tak strávilo příjemné chvilky s Horcom... pak už to mělo rychlý spád. Viktor dával na Full a taky tak dopad.Museli sme jej probudit protože si ustlal na jedné z laviček a dostat Vikiho z chaty byl nadlický výkon. Pak už  to jelo samo, podpořeni horcom jsme se vrhli do žlabu. Všicni samozřejmě jeli na Full ( naplno ) a taky to tak vypadalo, osobně mi to připomínalo bandu splašených pankáču zmítajících se v alkoholovém opojení. Všichni dojeli živí a zdrávi.V hotelu nás přivítal Mišo Oško a jeho vynikající Freeski Guláš, který všem chutnal a pomohl zasytit... To se už ale setmělo a uchylujem se k baru kde začíná stoupat míra zábyvy a promile v krvi. Viktor se postaral o rozruch, dává na Full ( na plno )a  hodil větší šavli :). To ale rychle spraví hadra s mopem.

O zábavu se také postaraly Rockové kapely které měly na hotelu Koncert. Já si z hudby moc nepamatuji protože jsem chodil kupovat pivka. Odpadám a ustlal jsem si ve vestibulu hotelu na nějaké madračce.Někteří spali i v dětském koutku nebo pod schodami. Za chvíli se ke mne připojuje Buko a  nad ránem i Miro Matůš. Ráno nás probudil recepční se slovy vstávejte za chvíli tu jsou úpratovačky. Proto se přemistujem  ven k ohni kde se střídáme s lidmi kteří jdou teprve spát.Miro s Viktorem dávaj ranní pivko a bojují o titul kaliče Víkendu.

Já si dávám ranní kávičku a s ostatními debatujem o vydařené pařbě. Bratři Sedláci vyrážejí hned ráno na lyže, já s Luckou ,  Bukem a Romanem vyrážíme o něco později. Na Chopku zjištuji že nejsem zcela fit, mám kocovinu na Full.Nejsem ve stavu jezdit.  Sjíždíme žlabem dolů, tam se rozhoduji že jedu zpět na hotel.Lucka s Romanem ještě dají 2 jízdy a taky to balí.  Na hotelu čekáme na bratry Sedláky, loučíme se s grupou a vyrážíme směr Třinec.


 
 Na závěr dodám že akce se Slovenský kamarádům vydařila...... Punk not Death

Zdar Slavíček

PS: Bukovo auto taky dávalo.Startování trvalo necelých 20 min.Dále  nešla řadit 1 a 2 a dokonce ani zpátečka. Proto byly všechny rozjezdy na trojec. Sekec mazec lidičky....


fotogalerie: http://www.powderline.cz/cs/galerie/fotogalerie/upside-freeski-gulas/

 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS