SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
SNOW-TV

SNOW-TV

SNOW-TV

Vloženo: 15.10.2009
V následujících řádcích se dozvíte stručné info o nově vzniklém webu zaměřujícím na ski&snb videa. Jejich plány jsou ambiciózní tak držíme palce. 
     Před půl rokem to byla jen naše společná myšlenka.Chtěli jsme vytvořit server pro lidi co jezdí na hory, natáčí videa a fotí svojí jízdu. Postupem času po dlouhých a dlouhých debatách nad pivem začala myšlenka přecházet v jasnou představu. A pak se to stalo! Udělali jsme malý, leč velice důležitý krok. Začali jsme i pracovat! Jak sami víte, práce je vždy nemálo příjemná záležitost. Po měsíci nepřetržitých prací jsme 1. října Snow-TV.CZ spustili.

     Po zadání internetové adresy www.snow-tv.cz se Vám objeví rozdělení na snowboard a freeski sekci. Tyto sekce jsou téměř stejné. Uživatelé se mohou registrovat zakládat skupiny, přidávat si ostatní uživatele do svých přátel, nahrávat fotky, videa. Dále je možnost přidávat svoje sestříhaná videa, videa z YouTube nebo Vimoe. Videa se člení do několika skupin, podle kterých pak mohou uživatelé Snow-TV videa vyhledávat, prohlížet, hodnotit a komentovat. V levé liště je umístěn  tzv. "spot check", který obsahuje mapu ČR s vyznačenými street raily, snowparky, freeridy a další. Rádi bychom, aby se na tomto "spot checku" podíleli všichni uživatele a vkládali souřadnice s popisy, fotkami a videí ze spotů.

      Dále plánujeme soutěže o věcné ceny.
V zimě chceme pořádat zábavné akce, jako jamy s večerní párty. Chceme produkovat svoje videa a publikovat je právě na tomto serveru.

Vytváříme prostor pro ridery, kteří se ježděním baví.
Team Snow-TV.CZ
 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS