SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Scott testovací den

Scott testovací den

aneb přírodě neporučíš

Vloženo: 12.03.2011
Dne 12. - 15. 2. 2011 proběhlo každoroční testování lyží Scott. Zvolený termín se zdál být ideální avšak příroda ukázala svou odvrácenou tvář. Připravila nám opravdu podmínky které jsem nikdy nezažil.


Dlouhodobé teploty nad nulou a příchod studené fronty bez srážek udělal se sjezdovky dokonalé kluziště,  déšt z minulého dne tomu hodně napomohl. O jezdění mimo sjezdovku se nedalo ani uvažovat.  Takový Wlado si ten den nazul lyžáky jen se solidarity k ostatním příchozím. Další ránou osudu bylo představení nového vozidla Scott se vzorky, nehoda po srážce s bagrem si vybrala svou daň a kamión nedojel. Tím bych uzavřel vše negativní, a pojdmě k tomu pozitivnímu. Hoši od scotu naštěstí dovezli všechny lyže i pár dopňků které jste si mohli vyzkoušet případně koupit.  Sám jsem otestoval 2 typy lyží , ale za daných podmínke jsem to po dvou jízdách zabalil. Následoval doprovodný program jako grillung a pokec se všemi možnými známými. Organizatoři začali čepovat pívo zdarma a nabízet klobásy na grilu (druhý den to byly stejky - a dorazila SCOTT kára).

Akce byla povedená a parta se bavila, technická podpora při výbětu a testu byla taky neocenitelná.

 



Autor: Martin Knybel
 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS