SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Revolver PBP - Oficiální promítání v CZ!

Revolver PBP - Oficiální promítání v CZ!

Powderline.cz oficiálně získal licencí na promítání freeski videa Revolver

Vloženo: 24.09.2010
Powderline.cz ve spoluprací s HonkyTonk.cz oficiálně získal licenci na promítání nového freeski videa "Revolver" od POORBOYZ Production! Promítání se bude konat v Havířově (viz.Google maps) v 19:00hod dne 2.řijna 2010. Je to unikátní premiéra, která určitě stojí za zhlédnutí! Více info leták.
Na tuto akci váš zve Powderline.cz a HonkyTonk.cz
(skate &snowboard shop)

Revolver  je freeski film z loňské sezóny z dílny Poor Boyz Productions. Film se zaměřuje na vývoj a aspekty, které posouvají tento lyžařský sport zase o něco výše. Během několika období lyžovaní dospělo do formy jakou ji známe dnes, ale cesta nebyla vždy tak jednoznačná a nalajnovaná. V této sezóně PBP plánovala předvést ryzí talenty s jejich opravdu neuvěřitelnými triky, retrospektivní pohled a současné prvky, které tlačí tento sport výš a výš.   

 

Riders:

Simon Dumont, Tim Durtschi, Dane Tudor, Sammy Carlson, Jossi Wells, Charley Ager, JP Auclair, Bene Mayr, Andreas Hatveit, Pep Fujas, TJ Schiller, Charles Gagnier, Riley Leboe, Matt Walker, Mike Henitiuk, LJ Strenio, Julien Regnier, Josh Stack, Alexis Godbout, John Spriggs, Nick Martini, Brandon Kelly & Leigh Powis

Lokace:

British Columbia, Alaska, Washington, Oregon, Quebec, Montana, Utah, Colorado, Norway, Austria, Japan, France, Alberta & more

Sponzoři:

Red Bull, Salomon, Oakley, Nike 6.0, Giro, Atomic, Pull In, DaKine, K2 Skis, Skullcandy, & Kicker.

Délka : 60 minut / DVD kvalita

 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS