SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
PurePowder Tour

PurePowder Tour

Vloženo: 07.10.2014
Žádný fanoušek lyžování a snb se tenhle podzim určitě nebude nudit! 4. října začínající PurePowder Tour - to jsou premiéry těch nejlepších lyžařských s snb filmů. Cyklus čtyř premiér proběhne ve městech Krakow, Wroclaw, Warszawa a Katowice.
Days Of My Youth 2 - foto Alain Sleigher
Ian McIntosh Almos Ablaze
Heavy Mental Photo:Julien Perly Petry

Dne 4. října bude v Krakowském kině Kijow Centrum zahájena PurePowder Tour - série premiér nejočekávanějších lyžařských a snowboardových filmů letošního podzimu. Další zastávky tour budou Wroclaw (11. října), Warszawa (18. října) a Katowice (25.října). Na každé akci uvidíte nejzajímavější filmy, které pro své fanošky natočily hlavní světové produkce a také výstavu zimního vybavení vystavovatelů.

V programu naleznete dvouletý projekt jedné z nejlepších produkcí MatchstickProductions s názvem "Days of my youth" stejně jako nový film jejich největšího konkurenta TetonGravityresearch s názvem "Almostablaze". Fanoušci freeskiingu si určitě přijdou na své - obě produkce představují dechberoucí výkony nejlepšíchjezdců stejně jako nejzajímavější lokality, na nichž se vůbec dá jezdit. Jedním slovem jde skutečně o lyžařský Hollywood a kinosály jsou nejlepším místem k jejich shlédnutí.

Dvě prkýnka ale nestačí - organizátoři PurePowder Tour přichytali i velmi zajímavé premiéry filmů pro snowboardisty! Půjde totiž o nejnovější film jedné z nejstarších snb produkcí AbsintheFilms s názvem "Heavymental". Na velkém plátně uvidíte scenérie majestátních hor Aljašky, než budou své linie kreslit takoví závodnící jako Xavier de LeRue, nebo Jason Robinson. Filmaři AbsintheFilms natočili také spousty materiálu ve městech, jejichž architekturu jezdci velmi kreativně využili k jízdě. Dalším snb filmem v pořadí bude "NippleDeep" od TrueColorFilms. Uvidíte tuny prašanu a nejlepší triky na přírodních překážkách, stejně jako atmosféru dobrodružství při bivakování na odlehlých místech naší planety, kam se filmaři vydali natáčet.

PurePowder Tour to ale nejsou jen filmy - před projekcemi bude možno v kinosálech shlédnout nejnovější kolekce lyžařského a snowboardového vybavení, promluvit si se zástupci značek a rozhodnout se, na čem budete příští zimu hledat prašan. Bude to také skvělá příležitost potkat se s lidmi podobného smýšlení - vybrané premiéry budou zakončeny hlučnými afterparty. Pokud už přemýšlíte o sněhu, rozhodně byste se měli na jedné z premiér PurePowder Tour objevit!
 

Program premiér v ramciPurePowder Tour:


4. října 2014 – Kraków, kino Kijów.Centrum – FB: http://bit.ly/PPTKRK

• “AlmostAblaze” – TetonGravityResearch, vstupenky http://bit.ly/AlmostAblazeKrakow
• „HeavyMental” – AbsintheFilms, vstupenky: http://bit.ly/HeavyMentalKrakow
 
 
11. října 2014 – Wrocław, kino NoweHoryzonty – FB: http://bit.ly/PPTWROCLAW
 “AlmostAblaze” – TetonGravityResearch, vstupenky: http://bit.ly/PurePowderTourWroclaw
• „HeavyMental” – AbsintheFilms, vstupenky: http://bit.ly/PurePowderTourWroclaw
 
 
18. října 2014 – Warszawa, kino Luna – FB: http://bit.ly/PPTWAWA
• “DaysOf My Youth” – MatchstickProductions  vstupenky: http://bit.ly/PurePowderTourWarszawa 
• “NippleDeep” – TrueColorFilms,  vstupenky: http://bit.ly/PurePowderTourWarszawa
 
2 5. října 2014 – Katowice, kino Kosmos – FB: http://bit.ly/PPTKATO
• “DaysOf My Youth” – MatchstickProductions,  vstupenky: http://bit.ly/DaysOfMyYouthKatowice   
 “NippleDeep” – TrueColorFilms,  vstupenky: http://bit.ly/NippleDeepKatowice
 
Dodatečné informace a kontakt pro média:
 
Piotr Gnalicki, +48 601 505 138, piotr@pure.powder.pl
 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS