SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Powderline kalendář 2011

Powderline kalendář 2011

A je to opět tady - kalendář 2011

Vloženo: 15.10.2010
Rok 2010 jsme bohužel byli nuceni vynechat, ale stránky kalendáře pro rok 2011 jsou o to nadupanější. Fotky jsme pečlivě vybírali, aby se bylo opravdu na co dívat. Takže mrkněte na článek a objednávejte. Kusů nezadržitelně ubývá.

Po roční odmlce Vám powderline parta přináší opět kalendář nadupaný těmi nejlepšími fotkami z uplynulých zimních sezón. Fotky, na kterých budete moci obdivovat jezdce jako je Viktor Galuška, Petr Adámek, Martin Knybel, David Knybel, Filip Paseka nebo Jan Sova, byly pořízeny těmi nejlepšími fotografy v oboru freeridové fotografie. Snímky od Martina Kliky (powderline.cz), Vlada Papaly (3limits.sk) a nebo Petra Milerského (powderline.cz) byly zachyceny v lokalitách jako Davos, Sport Gastein, Val Thorens nebo Vrátná Dolina.

Tento jedinečný kousek je k mání za pouhých 89kč s DPH. K dostání je v Honkytonk skate a snow shopu v Havířově (nebo eshop www.honkytonk.cz), dále v prodejně Sova ski v Bohumíně. Nebo je také možný osobní odběr v Ostravě, Rožnově pod Radhoštěm, Petřvaldu, Brně, Jihlavě. Možno také zaslat na adresu Vámi zaslanou v objednávce na email jiri.zelinka(zavináč)powderline.cz. K ceně 89kč bude připočítáno poštovné a balné. Takže neváhejte, objednávejte a čekujte www.powderline.cz .

 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS