SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Nový freeride projekt

Nový freeride projekt

Vloženo: 30.11.2012
Do redakce nám přistálo upozornění od Robina Kalety na rodící se nový freeride projekt, který protne lyžařské cesty Robina, Ondry Banka a Tomáše Krauze. O čem to je a jak se na tomto projektu můžete podílet se dozvíte v následujícím článku a třeba taky na facebooku. Tak si udělejte chvilku na pár řádek tohoto článku.

S Tomášem Krausem a Ondrou Bankem jsme se rozhodli natočit film o freeridingu. ( více na www.hithit.cz   a www.facebook.com/freeridovyprojektwhynot ). Po skončení závodní sezóny se vydáme za prašanem a šlapáním a nasbíráme materiál na dokument, který představí Tomáše a Ondru v pro ně nezvyklých situacích.

Na podobný projekt není v poslední době snadné získat peníze od sponzorů. Rozhodli jsme se tedy pro jeho spolufinancování využít crowdfundingovou platformu hithit.cz, díky níž se kdokoliv z vás může na našem projektu spolupodílet. Tím, že si koupíte některý z benefitů projekt podpoříte a současně za svoji podporu něco dostanete.

Zlé jazyky tvrdí, že tyhle věci fungují jen v Americe a v našich končinách nemají šanci. My věříme, že i u nás se najde dostatek lidí, kteří rádi podpoří to, co se jim líbí.

Principiálně máme všichni 3 problém se škemráním o peníze, ale způsob crowdfundingu kdy vlastně dopředu prodáváme něco, co teprve vznikne a současně dáváme lidem možnost mít dobrý pocit z toho, že přispěli k realizaci něčeho, čemu fandí, se nám dost zamlouvá.

Pročtěte si projekt a udělejte si vlastní názor.

 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS