SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
JAM CAMP 2012

JAM CAMP 2012

trenink v pohodovem stylu

Vloženo: 25.05.2012
A jako je tomu už několik let, můžete se i letos těšit na JAM CAMP v Novém Hrozenkově. Jako letní příprava není nic lepšího, než si zajet zaskákat do vody pod dohledem těch nejlepších z oboru freeskiingu. Takže určitě neváhejte a mrkněte na letní JAM CAMP. Nově upravený areál vás určitě překvapí a na campu o vás bude luxusně postaráno!!!
Foto: bigair.cz
Foto: bigair.cz, Rider: Martin Horák
Foto: bigair.cz
Foto: bigair.cz
Foto:bigair.cz

Pro desítky freeskierů u nás i u našich slovenských bratrů (a sester) jsou Hrozenkovské Jam Campy top událostí léta. Každý rok se parta freeskierů okolo Lukina snaží zlepšit jejich areál s cílem vytvořit po všech stránkách nejlepší areál pro trénink freeskiingu a nezapomínají u toho na fakt, že freeskiing není jen o tréninku, ale i o pohodě s partou naladěnou na stejnou vlnu. To, že se jim obě části daří, je veřejně známý fakt a kluci by vás letos opět rádi pozvali na jejich campy. Předají vám tam část svých zkušeností nastřádaných za posledních 8 let pořádání letních i zimních campů a to všechno v originálním složení Lukin Mikula - Martin Horák - Ondra Beneš - Jirka Volák.

Co na vás na Jam Campu čeká?

    * V první řadě coaching - nikde jinde není systém coachingu tak intenzivní a osobní jako v Hrozenkově. Domů si odnesete prostě víc vědomostí a zkušeností, ze kterých můžete poté dlohoudobě čerpat a urychlit tak svůj progres bez zranění.
    * Tři různé velikosti skoků - začátečníci, pokročilí i frajeři-doubléři si u nás najdou to svoje.
    * Luxusní snídaně - kdo hrozenkovské snídaně nezažil, neuvěří. Je libo udělat si svačinku na odpoledne? Prosím!
    * Barbecue - Každý den odpoledne grilujeme a vy tak nemusíte za oběd utratit ani kačku. Dali byste si dva steaky? Není problém.
    * Večeře - které budeme za dobrého počasí organizovat nedaleko od skoku. Skákání i po sedmé hodině večerní
    * Videocoaching - je jednou z hlavních součástí našich campů a dává vám možnost poslechnout si rozbor vašich skoků nejen přímo na skoku ale i večer a to hezky zpomaleně. Taky se můžete těšit na nový Full HD projektor
    * Ubytování na naší chatě Štěpánka. Chata Magnetka už bohužel dosluhovala a tak jsme byli nuceni najít chatu novou a chata Štěpánka se k našim účelům perfektně hodí. Stojí na samotě a je vzdálená cca 2.5km od skoku. O převozy se strachovat nemusíte
    * Pingpongový intergalaktický turnaj o ceny
    * Ceny od sponzorů - ano, ano, ano a lyže pro jednoho šťastněho campera jsou jen třešničkou na velkém hroznovém dortu
    * A možná, že letos konečně proběhne i nějaká ta párty. Někdo na Barana?
 

Termíny

    * 24. - 29. 6.     Jam Camp session I
    * 26. - 31. 8.     Jam Camp session II
    * 19. - 24. 8.     Jam Camp kids session (8 - 15 years) *

Program jednotlivých sessions:

Neděle:

Během nedělního večera příjezd na chatu Štěpánka, seznamovačka.


Po. - Pá.:

    * 8:30 Snídaně na chatě, každý den super vydatná snídaně (muesli, mléko, jogurty, tvrdé salámy, šunka, několik druhů pečiva, máslo, jam, med, nutella, několik druhů ovoce, 100% džusy, čaj, káva....), to abyste měli dost síly na dlouhý den
    * od cca 10:00 - 18:30 skákání
    * každé odpoledne si campeři budou moct ugrilovat steak (nebo dva) a zapít to něčím dobrým
    * 19:00 večeře (za dobrého počasi budou večeře podávány u skoku)
    * 20:00 Videocoaching
    * po videocoachingu párty pro ty, kdo mají sílu
    * v pátek odpoledne/večer odjezd domů nebo kdo chce může zůstat za bonusovou cenu!
 

*Kids session má upravený denní program, snídaně, obědy i večeře. Minuloroční session byla tak vydařená, že jsme s dalším ročníkem neváhali a freeski prcky čeká nabitý program! Prcci nezapomeňte, večerka je ve 22.00! Na chatě nebude v době kids campu možné konzumovat ani zakoupit alkohol ani pro dospělé.

Ceny:

    * 1 session: 5900 Kč*


    * 2 session: 11500 Kč*

* sleva pro campery, kteří se už nějakého Jam campu zúčastnili je při účasti na jedné session 300 Kč a při účasti na obou Jam Camp sessions 1000 Kč (5600 Kč nebo 10500Kč)
* sleva pro campery, kteří se už nějakého Jam campu zúčastnili je při účasti na jedné session 300 Kč a při účasti na obou Jam Camp sessions 1000 Kč (5600 Kč nebo 10500Kč)
 

Cena obsahuje:

Coaching, ubytování (každý camper si musí přivést své povlečení, nebo 50Kč extra), vstup na playground BigAir.cz (rampa do vody, trampolína, jiby, skate mini, atd.), polopenzi + bohaté odpolední barbecue, videocoaching, ceny od sponzorů.

Na oběd si každý den můžete dát něco dobrého z grilu (zahrnuto v ceně campu)

A víte proč jezdí na na hrozenkovské Jam Campy už několik let mnohem více freeskierů, než na jakékoliv jiné letní campy v ČR? My si myslíme, že jedním z hlavních důvodů je společný náhled všech BigAir.cz coachů na způsob coachingu a freeskiing jako sport - letní skákání do vody nebereme jen jako tréning. Je to pro nás hlavně zábava a když vás něco baví, budete to nejspíš dělat častěj a budete se snažit dělat to co nejlépe. Do Hrozenkova se nejezdí trénovat. Do Hrozenkova se jezdí bavit se tréningem.
 

REGISTRACE ZDE

 

Už se na vás těšíme!!!

 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS