SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Freeski gulage

Freeski gulage

aneb poslední zprášení sezóny 2010/11

Vloženo: 03.05.2011
I když to při dnešní chumelenici venku nevypadá, nastal, alespoň v našich zeměpisných šířkách, konec letošní freeridové sezóny. A to je rozhodně nejlepší čas na pořádnou party. V souladu se zajetou tradicí parta kolem powderline opět připravila menší sešlost, kde budeme všichni moci zhodnotit, jaká ta zima byla nebo nebyla.
Party place
Party place

Vybrat místo pro takovou důležitou událost nebylo jednoduché. Jelikož se minulý rok sešlo v Řece kolem sta účastníků, museli jsme volit opravdu opatrně. Vysoko nasazená laťka, co se prostředí týče, nám to nijak neusnadnila. Po dlouhém hledání padla volba na Kohutku pod Prašivou. Tento menší areál s krásným výhledem do okolní krajiny splňuje snad všechny požadavky. K dispozici je zde volejbal, slackline a trampolíny budou samozřejmostí. Kdo by rád na kolo, má zde mnoho tras v okolí Prašivé.

Akce bude probíhat celý den a to 14.5.2011. K dispozici bude samozřejmě občerstvení jako maso na grilu, pivko, slivovica a vše co k takovému zakončení sezóny prostě patří. Večerní program bude určitě plný hudby v podobě DJs a rockové kapely, která bude překvapením večera. Projekce videí z uplynulé sezóny a tady nesmím zapomenout uvést taky bazén, který bude celý den (i noc :) )  k dispozici.

Nezbývá než Vás všecky srdečně pozvat ke společně příjemně strávené sobotě v Beskydech. Ubytování je možno zařídit do kapacity 9 lidí v chatě – cena 200kč osoba/noc (zájemci pište na email jiri.zelinka@powderline.cz).  Jinak spaní ve stanech, autech a nebo kalba až do rána :) . Tož všeci přijďte.

Přístup

Z FM směr Český Těšín, na prvním sjezdu cca 5 km za městem doprava směrem na Nošovice. Přes Nošovice rovně do Vyšních Lhot, kde odbočíte vlevo – poutač „Restaurace Kohutka“ nejde minout. Po asi 2,5km doprava – opět na Kohutku a zaparkovat můžete přímo u hospody.
 
MAPA ZDE

 
Váš POWDERLINE

 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS