SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
ALPENVEREIN 2012 + PRS

ALPENVEREIN 2012 + PRS

aneb na poslední chvíli

Vloženo: 24.01.2012
Měl bych spíše napsat Alpenverein + ponožky zdarma, ale k vysvětlení této věty si raději přečtěte následující řádky. Podpora jezdců není závratná, ale je to maximum, které si můžeme dovolit. Takže děkujeme za podporu i od Vás!!!
Foto: Martin Knybel, Davos

A jak tomu bývá, mnozí z nás nechávají obnovu či uzavření pojištění na poslední chvíli. Důležité ale je, abychom na toto důležité „vybavení“ pro pohyb mimo vyznačené cesty nezapomněli. Cena tohoto pojištění bude v porovnání k platbě lékařské péče v zahraničí z vlastní kapsy, vždy zanedbatelnou položkou. Takže mrkněte SEM. A aby nevzniklo nedorozumění, kam vlastně jde těch pár korun, které plynou ze zprostředkování pojištění, přečtěte si prosím následující odstavec.

Powderline rider’s support (PRS) je mini projekt, který vznikl minulý rok uvedením nabídky pojištění Alpenverein přes tento web. Rozhodli jsem se nenabízet dárečky k uzavřenému pojištění, ale výtěžek plně věnovat podpoře sportu a podpořit tak všechny ridery, kteří se učastnili závodů v zahraničí. Díky tomu jsem rádi, že jsme mohli podpořit Lucii Kavalcovou, Frydrycha Aleše, Kurze Jana, Lukaše Niemczyka, Filipa Sedláka, Lukáše Bilka, Davida Knybela a Wiktora Galušku. Tito jezdci reprezentovali ČR v kvalifikačních závodech FWQ. Podpora nebyla nějak závratná, pohybovala se od 500kč - 1900kč, ale v dané chvíli to byl mnohdy jediný příspěvek na cestu do zahraničí a zaplacení startovného. Chtěli bychom v této tradici pokračovat a v příštích letech tuto finanční podporu dále rozšiřovat. Za jezdce tedy děkujeme, že uzavíráte pojištění právě u nás. Sekce pojištění ZDE

Autor: Martin Knybel a Jirka Zelinka

 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS