SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Říjnový freeride ve Vrátné

Říjnový freeride ve Vrátné

Jen více globálního oteplování :-D

Vloženo: 18.10.2009
Dnes je 17. října 2009 partička ve složení Petr Adámek, Martin Klika, Jirka Zagura, Mojmír a Zeldy vyráží na Vrátnou za prachem. Jojo čtete dobře je 17. října, což je pro mě naprostý úlet. V době, kdy na rakouských ledovcích probíhá otevírání sezóny , my jezdíme na Vrátné po pás ve sněhu.

     Samozřejmě jsme nebyli sami, které přilákala nečekaná nadílka a tak potkáváme na parkovišti třeba Filipa Paseku, Ludvu Žáčka, Ondru Bláhu, Vlada Papalu, Viktora Galušku a spoustu dalších. Asi to tady nemůžu ani všecko vyjmenovat. Prostě lidi, které freeride baví.

     Takže platíme na kase 7,5 E za jednu jízdu a valíme nahoru. To co tam vidíme je mimo naše chápání. Asi 1.2m prachu a totální námraza na všem co stojí. Takže neváháme a pouštíme to do prvního žlabu hned za stanicí lanovky. V lese je nad pás prachu a lehký podklad, takže si neodíráme skluznice. Dropy se dají sekat jak v únoru, a zatáčky práší úplně všem. Každá jízda znamená úplně nový zážitek, prostě stará dobrá Vrátná jak má být. A tak se jezdilo, skákalo a fotilo co to šlo. Všichni jsme si tenhle 17. říjen moc užili a jak to přesně vypadalo můžete vidět v naší galerii zde.

Zeldy

 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS