SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Jasná 17.4.2010

Jasná 17.4.2010

Chopok Nízké Tatry v dubnu 2010.

Vloženo: 19.04.2010
Sobota, Léta Páně 17.4.2010 jsme se opět rozhodli navštívit středisko Jasná Nízké Tatry z důvodu čerstvě nasněženého sněhu. Zpráva od Wlada, který nás informoval tom, že ve středisku syplo 20 až 30cm nás nadchla natolik, že jsme neváhali a vyrazili i v tuto dobu za „pudrem“!!! Jelikož jsme nebyli jediní, kteří se dozvěděli tuto radostnou novinu, sešla se zde nakonec početná banda riderů.

Po příjezdu k sedačce „Zahrádky“ stale nic nenasvědčovalo tomu, že by zde něco nového přisněžilo, ale naše obavy byly zbytečné. Postupným výjezdem k „Rovné holi“ a výhledem na „Konský Grůň“, nám bylo jasné, že Wlado tentokrát nekecal :).


Po příjezdu na Koňský Grůň, jsem se dozvěděli, že „propojovák“ zrovna spustili a tak jsme neváhali a okamžitě se rozhodli vyrazit na „Děreše“. Vrchní část ufoukaný prašan, krom úzkých žlabu, kde byl zmrzlý sníh a s postupným měknutím sněhu při sjezdu. Počásí bylo naprosto bez mráčku a tak jsme dávali lajnu za lajnou včetně „předposlední jízdy“ ze zadní části Chopku.


Wlado fotil co to šlo a tak se mnohdy stávalo, že jedna jízda trvala nekonečných 20min.Nicméně jsme ten den zajezdili opravdu perfektně o čem svědčí Wladovi fotky.


Text: David Knybel

mega galerie by Wlado  : http://powderline.cz/cs/galerie/fotogalerie/jasna-17-4-2010/
 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS