SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Závěr sezóny na Gulage párty

Závěr sezóny na Gulage párty

Freeride Gulage aneb jak naši Slovenští bratři nedorazili

Vloženo: 10.06.2010
Tak nám proběhla oslava závěru letošní, ne moc povedené sezóny. Vše proběhlo v odlehlé části východní Moravy a to v Řece. Party to byla veliká a všichni, kteří nedojeli ať litují!!! Bazén, trampolína, slack-line, kapely, pifko, guláš no prostě vše co na pořádnou party patří.



Jelikož to byl první ročník našeho Gulage Festu, bereme jej jako startovní  akci…Všichni se shodneme, že počasí nám opravdu přálo a matka příroda nás vyslyšela. Z mého pohledu organizátora to byl mazec na full. Nikdo si nedovede představit kolik času a energie taková akce zabere.

Na místo určení jsme dorazili kolem 12h, kdy začala příprava baru, složení ohně  a dalších drobností. Po čase přijíždí Robin Kaleta, který dotáhnul trampošku. Zbytek organizačního týmu připravuje bednu na raily a taky se natahuje slackline. Což znamená, že o zábavu bude postaráno… Okolo 2 hodiny přicházejí první hosté, rozjíždějí se první pivka a zábava začíná. No né tak doslova, menší trable mi nastaly při zařizování podlahy pro bubeníky kapel a jejich vybavení, ale nebylo to nic tak vážného a kapely Takylidi a Reparators mohly začít hrát. Fidel rozbaluje krámek a začíná prodávat.

Guláš se nám podařilo zdárně dovařit s menším zpožděním. To ale nikomu nevadilo, protože všem krásně vytrávilo a po guláši se jen zaprášilo. Všichni se dobře bavili a všem bylo jedno, že se začalo stmívat. Přesunuli jsme se proto do prostor zastřešeného ohniště, kde se začalo grilovat. Následovala noční freeride  projekce, která hodně zaujala. No a to už se blížíme k ranním hodinám, k velice ranním hodinám, kdy i já začínám být zmožen a nacházím si suchý koutek kde zalomím. Někteří nedočkavci usnuli již kolem 20:00 hodiny večerní, hold starého psa novým kouskům nenaučíš jak se říká.

Nastává kruté probuzení a následné uklízení a balení věcí. Mezi tím hodnotíme akci a dozvídám se zajímavou informaci, žeakci navštívilo v nejlepší špičce okolo 70 návštěvníku. To mne opravdu potěšilo. Již se těším na příští ročník Freeride GulaGe a doufám, že dorazí i bratři ze Slovenska.

A nakonec patří velké dík všem lidem, kteří se alespoň trochu nebo více zaangažovali  na zorganizování a celkovém klidném průběhu této vynikající akce.

 

Zdar a Sílu

StatusNormal, Powderline  a Slavíček
fotky: http://powderline.cz/cs/galerie/fotogalerie/zaver-sezony-na-gulage-party/

 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS