SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Už máte originální dárek k Vánocům?

Už máte originální dárek k Vánocům?

Vytvořte si kalendáře, stylové fotoknihy, puzzle nebo hravá pexesa

Vloženo: 06.12.2012
Jeden z našich partnerů, který nám vyrábí luxusní a trvanlivé samolepky, rozšířil svou činnost o výrobu originálních kalendářů, fotoknih, puzzlí nebo pexes z vámi vytvořených fotografií. Výhodou je, že nemusíte nikam jezdit ani chodit a přímo ze svého počítače si vytvoříte například kalendář ušitý sobě na míru.




    Jak celý systém funguje? Na web portálu moje-tiskárna.cz si v on-line editoru vyberete, o co máte přesně zájem. Je zde na výběr mnoho zajímavého. Nás například zajímal nástěnný kalendář na výšku A3. Vyberete si něco ze vzhledu a dole vidíte i ceny produktu. Při 1 ks a 13 stranách co obsahuje váš jedinečný kalendář mě nepřijde nějak moc 270 Kč za jedinečný dárek (je nutno připočítat poštovné, pokud jej budete chtít poslat).

    Postupujete dále a vytváříte nový projekt. Je dobré, aby jste se zaregistrovali, protože když vám náhodou spadne prohlížeč, tak neztratíte vytvořená data. Následně si dáte nahrát obrázky, přesunete obrázky z adresáře přímo do prohlížeče a dáte Spustit nahrávání. Po nahrání všech obrázků jen jednoduše doplňujete jednotlivé fotografie do stránek. Můžete je jednoduše zmenšovat, umisťovat nebo používat různé efekty (filtr sepie, barvy, atd). Trošku mě zmátla funce vložit text, ale bylo mi řečeno, že to zatím není k dispozici, že se na systému neustále pracuje. Po umístění 13 fotografií dáte vygenerovat a systém vytvoří tisková data. Ty si poté v náhledu můžete prohlídnout a pokud souhlasíte, můžete dokončit objednávku.

    Při dokončení objednávky si zvolíte klasické parametry, jako kolik ks, typ dodání, typ platby. Následně zakřížkujete závaznou objednávku a systém automaticky dokončí objednávku. Do cca 2 - 3 dnů můžete očekávat kalendář u vás.

    Vím, že mnozí z vás mají pěkné fotky, ale když když je pak člověk chce nějak vytisknout, bývá problém. O obrazech ani nemluvím. Možná vám tento způsob pomůže s vyzdobením vaší domácnosti.

    Každopádně, pokud byste chtěli i jiné rozměry, neváhejte kontaktovat tuto firmu, specializují se na výrobu velkoplošné reklamy a rádi vám cokoliv vyrobí už od jednoho kusu.

Vše si můžete prohlédnout na www.moje-tiskarna.cz













 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS