SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Red Bull Ultra Natural

Red Bull Ultra Natural

Vloženo: 24.02.2013
Mezi dny 15.-21. února byla nahlášena velmi očekávána akce z produkce Redbull a nápadu Travice Rice nazvaná UltraNatural. Stejně jako loňský podnik SuperNatural se jedná o freestyle v přírodních podmínkách. Přírodní kopec je upraven různými dřevěnými platformami, aby jezdci měli ještě více možností jak se předvést. Pod kopcem je umělá platforma skoků, aby se kluci na příjezdu k cíli nenudili.

Akce je pouze pro pozvané a tentokrát se sešlo 16 top snowboardistů, aby ukázali, co v nich je. Pořadatelé si vždy dávají za cíl perfektní podmínky, a ty se ukázaly dne 17. února. První skončil Gigi Rüf, který předvedl plynulou jízdu a hlavně nespadl. Nicolas Müller však měl o dost nadupanější jízdu s pořádným přeletem dřevěné platformy a sebral tak cenu za Best Trick. Bohužel však spadnul na spodní platformě se skoky a musel brát 2. místo. Třetí skončil Bryan Fox, který byl pozvaný na divokou kartu.

Celá akce se bude vysílat 30. března na stanici NBC 1:30 PM východního času (východní pobřeží USA) a 10:30 PM pacifického času.

Více zde.
 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS