SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Powderline a Alpenverein

Powderline a Alpenverein

aneb freeride s klidem na duši

Vloženo: 02.01.2011
Powderline k Vám přichází s další nezbytnou večí, kterou by měl vlastnit každý freerider. A tím není nic menšího než pojištění. Od teď máte možnost si vše přečíst a také zajistit na svém oblíbeném freeride webu. Takže mrkněte na následující článek a čtěte pozorně!!!
Davos
Davos

Každý z Vás již určitě viděl nějaká zranění. Bohužel ne vždy se vše podaří a tak jsou zranění součástí našeho sportu. Když už se ale něco stane, ať už si zlomíte nohu, ruku, žebra nebo Vás zasype lavina, je načase zavolat záchranu. Záchranáři přijdou, přijedou nebo přiletí. Neptají se na finance a zachrání Vás, ať už jste kdokoli a jste kdekoli. Poté si poležíte v nemocnici a jdete s úsměvem na tváři domů šťastní, že právě Vás našli, odvezli, zalili do sádry, no prostě zachránili.

Jenže tady není zdaleka konec všech Vašich útrap. Administrativní kolečka všech článků v záchranném řetězci melou pomalu, ale jistě. No a tak se jednoho dne vzbudíte a máte ve schránce fakturu za vrtulník v hodnotě x tisíc eur, za pooperační péči v hodnotě x tisíc eur a účet za transport do ČR za dalších x tisíc eur. A problém je na světě. Kde na to vzít? Toto může být doživotní problém pro většinu z nás.

Naštěstí těmto následným problémům lze zabránit. Když zvolíte vhodný typ pojištění pro svůj sport, pojišťovna uhradí všechny výše zmíněné náklady na Vaši záchranu a vy budete moci v klidu vzít své prašanovky a jít znova jezdit. Protože budete mít peníze na permici a nebudete muset platit úvěr, který jste si vzali na zaplacení faktur za záchranu .

Powderline parta zná všechny tyto problémy z osobní zkušenosti a protože známe i Vás, snažíme se Vám přiblížit cestu k tomuto pojištění. Mnozí z Vás ho znají, je to Alpenverein. Österreichischer Alpenverein (OeAV) založený v roce 1862 je dnes se svými 280 000 členy největším horolezeckým sdružením Rakouska. OeAV je veřejně prospěšné nestranické sdružení orientované na turistiku, horolezectví, horské výstupy, cestování, lyžování, skialpinismus, běh na lyžích, ochranu přírody a prostředí, práci s mládeží, péči o seniory, vydávání publikací, vědeckou činnost a mnohé další. Významnou oblast práce OeAV představuje udržování jeho více než 500 horských chat a péče o síť alpských stezek.

Takže když už se rozhodnete pro freeriding nebo jakýkoli jiný podobný sport, který provozujete v přírodě někde v zahraničí, nezapomeňte se pojistit. Váš zážitek bude poté mnohem silnější, protože budete mít neviditelného partnera, o kterého se budete moci v případě problémů opřít. Dále Vás může těšit , že prostředky které tímto získáváme plně investujeme do riderů. Rozhodli jsme se podpořit každého schopného závodníka na freeride world tour kvalifikačních závodech v podobě finanční podpory při platbě startovného(bližší info na info emailu.).
 
Neváhejte a čtěte více ZDE.
 
 
Autor: Jirka Zelinka
 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS