SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Anglická verze webu spuštěna!

Anglická verze webu spuštěna!

Vloženo: 08.11.2009
Stránky jsou nyní aktualizováný a doplňovány ve dvou jazykových verzích, a díky této nové funkcionalitě se informace dostanou k daleko většímu počtu lidí.

Máme za sebou první měsíc fungování/provozu  serveru powderline a relativně podle plánu Vám přinášíme novou funkcionalitu, kterou nemá žádný z CZ webů. Touto novou funkcí je kompletní anglická verze, kterou tímto dnem spouštíme. Veškerý text se nachází ve dvou jazykových verzích. Tímto krokem bychom chtěli  otevřít web a tím pádem i českou freeridovou scénu světu.  Tento krok je z pohledu členů powderline týmu velmi ambiciózní, protože zatím v týmu není  rodilý mluvčí a tak prosíme o shovívavost u překladu  některých vět,  v určitých částech překladu byl brán zřetel pouze na pochopení daného tématu a základního smyslu. Myslíme si,  že právě toto je cesta jak otevřít náš svět dalším lidem a nejenom pro relativně úzkou skupinu  českých a slovenských freeriderů.  Takže pokud máte zájem se podílet na čemkoli pište na info@powderline.cz.

 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS